SPORTMED VOOR BEDRIJVEN

Een waaier aan mogelijkheden

Help medewerkers op weg naar een actieve(re) leefstijl en laat je bedrijf hiervan mee de vruchten plukken. SportMed maakt actieplannen - of helpt actieplannen samen te stellen - op maat, vertrekkend vanuit één van onze basisconcepten. Dit actieplan kan vervolgens als een op zichzelf staand project worden rond lichaamsbeweging en sporten worden uitgewerkt, al of niet in het kader van een (groeps)deelname aan een sportief event (10 miles, 20km, ...), of geïntegreerd worden in een bredere aanpak rond de promotie van een gezonde leefstijl voor de medewerkers in het algemeen. Onze aanpak leent zich niet enkel voor bedrijven maar ook met gemeenten werden al verschillende projecten gerealiseerd.

De SportMed basisconcepten

'Meten is weten'. Ontdek hoe medewerkers op inzichtelijke wijze een beeld krijgen van hun actuele fitheidsstatus op basis van de laagdrempelige maar erg accurate sportwetenschappelijke SportMed IAND-inspanningsproef.

Feedback helpt en beloning motiveert. Dit zijn de pijlers van dit unieke bedrijfsconcept.

  • SportMed label

SportMed creëert de 'ISO-norm' voor vitaliteit. Wordt 'SportMed FITT-bedrijf' en toon dat kwaliteitsmanagement hoog in het vaandel gedragen wordt!

De SportMed formules

  • SportMed on tour

Verneem later meer over dit nieuwe concept dat in de steigers staat.

  • SportMed netwerk

Verneem later meer over dit nieuwe concept dat in de steigers staat.

  • VaaS - Vitality as a Service

Verneem later meer over dit nieuwe concept dat in de steigers staat.