(... en gissen is missen)

SPORTMED FITT-CHECKER - HOE FIT BEN JE?

Met de resultaten van de sportwetenschappelijke non-invasieve SportMed IAND-inspanningproef, brengt SportMed de fitheid van de deelnemers op een inzichtelijke manier in kaart. Benieuw hoe de 'after-corona conditie' van jouw bedrijf er bij staat? Neem dan gerust contact.

Lees hier meer

SPORTMED FAT-CHECKER

Op basis van een Futrex NIR meting maken we een inschatting (*) van het aandeel lichaamsvet, dat wordt uitgedrukt in percentage lichaamsvet t.o.v. de totale lichaamsmassa van de testpersoon. Lengte en gewicht worden eveneens gemeten zodat ook BMI en andere interessante berekeningen kunnen gemaakt worden.

Lees hier meer

SPORTMED FITT-SCAN

Bij een SportMed FITT-scan wordt een SportMed FITT-checker gecombineerd met een SportMed Fat-checker. Op deze manier krijgt een deelnemer een goed inzicht van zowel zijn fysieke status als van zijn lichaamssamenstelling. Twee parameters die een belangrijke rol vervullen op het vlak van de algemene gezondheid van de deelnemer. Wanneer iemand namelijk fit is en geen overtollig lichaamsvet heeft zullen de risico's op een aantal gezondheidsproblemen - met misschien als belangrijkste de hart- en vaatziektes - sterk afnemen.